Orman Genel Müdürlüğü pilot alımı yapacak Orman Genel Müdürlüğü pilot alımı yapacak

TASSA üyeleri için özel olarak 7Days Sigorta tarafından geliştirilen FIT TO FLY Hayat Sigortası, sevdiklerinizle birlikte bugününüzü ve yarınınızı finansal olarak güvence altına alıyor. Bu sigorta, kalıcı gelir kaybı (sağlık sertifikası kaybı) ve vefat teminatı ile risklerinizi güvence altına alırken, risk gerçekleşmezse ödediğiniz primlerin tamamını size iade ediyor.

Neden FIT TO FLY Hayat Sigortası?

Hepimiz güven içinde yaşamak isteriz ancak çoğumuz, risk gerçekleşmediğinde sigorta süresi boyunca ödediğimiz primlerin boşa gittiğini düşünürüz. FIT TO FLY Hayat Sigortası, bu endişeyi taşıyanlar için ideal bir çözüm sunuyor.

Gelir Kaybı Teminatı

FIT TO FLY ile gelir kaybınızı güvence altına alabilirsiniz. Sigorta süresince olası kaza veya hastalık durumlarında sunulan gelir kaybı teminatı sayesinde siz ve sevdikleriniz hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Yaşam Kaybı Teminatı

Yaşam Kaybı Teminatı, kabin ekibi olarak sizi tüm uçuşlarınızda teminat altına alırken, olası risklere karşı sevdiklerinizin geleceğini finansal güvence altına alır.

Sigorta süresi sonunda risk gerçekleşmediği takdirde, yaşam kaybı ve gelir kaybı teminatı için ödediğiniz primlerin %80’i size iade edilir. Eğer tüm primleri eksiksiz ödediyseniz, ödediğiniz primlerin %100’ünü geri alabilirsiniz.

Vergi Avantajı

Ödediğiniz primleri yasal limitler çerçevesinde, her sene vergiye tabi olan gelirinizden indirerek %15 ile %40 arasında değişen avantajlardan yararlanabilirsiniz. Bu avantajların yasal çerçevesi, 193 sayılı Gelir Vergisi Kanunu’nun 63. ve 89. maddelerinde açıklanmaktadır. Yaşam kaybı teminatı ise VİV kurallarına tabidir.

FIT TO FLY Hayat Sigortası ile sigorta süresi boyunca finansal güvence sağlarken, sürenin sonunda primleriniz ödüllü bir fırsata dönüşüyor. TASSA üyeleri için sunulan bu özel sigorta ile geleceğinizi güvence altına alın.

Kaynak: AERONEWS24