CNN International'in yayımladığı bir liste, İstanbul Havalimanı'nın dünyanın en iyi lezzetlerine sahip havalimanları arasında ilk beş içinde yer aldığını ortaya koydu.

İstanbul Havalimanı, sunduğu lezzetli yiyecek seçenekleriyle bu kategoride dünya çapında en iyi havalimanları arasında gösterildi. Listeyi açıklayan CNN International, kaynak olarak ABD merkezli yiyecek içecek dergisi Food & Wine'ı gösterdi. Dergi, dünyanın en iyi havalimanlarındaki yiyecek ve içecek deneyimlerini değerlendirerek İstanbul Havalimanı'nı 2024'ün en iyi 10 havalimanı arasında yer verdi.

CNN International, beşinci sırada yer alan İstanbul Havalimanı için "İstanbul Havalimanı'nın yiyecek seçenekleri, şehrin Avrupa ve Asya'nın kesişme noktasındaki konumunun gerçek yansımasıdır" ifadesini kullandı. İstanbul Havalimanı'nda, Türk sokak lezzetlerinden simit ve hamur işlerinin yanı sıra kebap gibi Anadolu'nun zengin mutfağının da sunulduğuna dikkat çekildi. Listede ilk dört sırayı ise Singapur'daki Changi Havalimanı, Tokyo-Narita Uluslararası Havalimanı, Dubai Uluslararası Havalimanı ve Heathrow Havalimanı aldı.

DHL, yeni bir uçak bakım tesisi kuruyor DHL, yeni bir uçak bakım tesisi kuruyor

Bu başarı, İstanbul Havalimanı'nın uluslararası seyahatçilere hem lezzetli hem de çeşitli yiyecek seçenekleri sunarak memnuniyet sağladığını gösteriyor.