Uşak Havalimanı artık sadece tarifeli uçuşlara ev sahipliği yapmıyor. Türk Hava Yolları Uçuş Akademisi (TAFA) tarafından başlatılan pilot yetiştirme programıyla yeni bir misyon üstlenmiş durumda.

Uşak Valisi Turan Ergün, bu önemli gelişmeyi yerinde incelemek üzere Uşak Havalimanı Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Vali Ergün, Türk Hava Yolları Uçuş Akademisi'nin (TAFA) yürüttüğü uçuş eğitimlerine dair detaylı bilgi almak amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.

Yurtdışı çıkış harç harcından muaf tutulacaklar belli oldu Yurtdışı çıkış harç harcından muaf tutulacaklar belli oldu

Ziyaret sırasında Vali Ergün, Uşak Havalimanı Müdürlüğü yetkilileriyle bir araya gelerek TAFA'nın pilot yetiştirme programları hakkında bilgi aldı. Türk Hava Yolları'nın sunduğu pilotluk eğitiminin kalitesi ve katkıları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Uşak'ın havacılık alanındaki potansiyelini artırmayı hedefleyen bu önemli adım, Vali Ergün'ün ziyaretiyle daha da vurgulanmış oldu. TAFA'nın faaliyetleri, Uşak'ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlama potansiyeli taşıyor.

Vali Ergün'ün gösterdiği ilgi ve destek, havacılık sektöründeki bu önemli gelişmelerin Uşak'a getireceği fırsatların daha iyi değerlendirilmesine katkı sağlayacak gibi görünüyor.