Havalimanında bomba alarmı Havalimanında bomba alarmı

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliğiyle hayata geçirilen THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri için heyecan dolu bir gün yaşandı. 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilen kura çekimiyle, projeden ev sahibi olacak şanslı kişiler belirlendi. Katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, yüzde 20 peşinat ve 120 ay vadeyle ev sahibi olma şansı elde ettiler.

Arnavutköy'de konumlanan Yenişehir Evleri, ev sahibi olmak isteyenler için cazip bir fırsat sunuyor. Kura çekimi, bugün saat 10.00'da başladı ve noter huzurunda gerçekleştirildi. Toplam 2.894 bağımsız bölüm için yapılan çekiliş, sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

Emlak Konut GYO A.Ş tarafından yapılan açıklamada, projenin büyük ilgi gördüğü ve bugün yapılan kura çekiminin ilk iki etabını oluşturduğu belirtildi. Ödemelerin, Emlak Konut ödeme sistemiyle gerçekleştirileceği vurgulandı.

Kura çekimi saat 13.38'de tamamlandı ve ev sahibi olacak talihliler belirlendi. İstanbul'da ikamet eden, hane halkı üzerine kayıtlı evi olmayan ve son bir yıl içinde tapu devri yapılmamış olan kişiler, projeden yararlanabilecek. Ancak, mücbir sebepler dışında, satış işlemleri 5 yıl boyunca yapılamayacak.

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde gerçekleşen kura çekimi, ev sahibi olma hayali kuran birçok kişiyi heyecanlandırdı. Bu projenin ev sahibi olma umudunu taşıyanlar için önemli bir adım olduğu belirtiliyor.