Türkiye’nin ilk ve tek havacılık eğitim fuarı IFTE 2024, İstanbul Atatürk Havlaimanı'nda kapılarını açtı.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 3, 4, 5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara birçok öncü firma katılıyor.

Fuar uluslararası sektör liderleri, havayolu şirketleri, havacılık eğitim kurumları ve teknoloji sağlayıcılarını ağırlayacak.

Başta pilot olmak üzere; kabin memuru, teknisyen ve yer hizmetleri personeli ihtiyacını gidermek isteyen  havacılık şirketleri, eğitim kurumlarıyla da bir araya gelecek.

IFTE 2024, Türk Hava Yolları, Pegasus, SunExpress gibi önde gelen havayolu şirketlerinin yanı sıra yerli ve yabancı uçuş okulları, üniversiteler, tip eğitim organizasyonları, simülatör eğitim firmaları ve sektörde faaliyet gösteren diğer paydaşları bir araya getiriyor.

Ethiopian Airlines'ın uçuşları durduruluyor! Ethiopian Airlines'ın uçuşları durduruluyor!

Etkinliğe katılanlar; havacılık sektöründeki iş ve eğitim fırsatları hakkında bilgi edinebilecek ve sektörde deneyimli isimlerle iletişim kurabilecek. Ayrıca, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenecek olan konferanslarla, havacılık sektöründe kariyer yapmak isteyenlere kapsamlı bilgiler sunulacak.

IFTE 2024, havacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen gençlere ilham vermek ve onları sektöre hazırlamak amacıyla düzenleniyor. Katılımcılar, sektördeki yenilikleri keşfetme, önde gelen havacılık profesyonelleriyle tanışma ve kariyerlerine yön verme fırsatı buluyorlar.