Lufthansa Haberleri

Lufthansa haberleri ve güncel Lufthansa gelişmeleri, Lufthansa ile ilgili tüm video, Lufthansa fotoğrafları ve Lufthansa haberleri Aeronews24 - Havacılık, Turizm ve Savunma Sanayii Haberleri sitemizde


Sivil Havacılık

Alman hava yolu şirketi Lufthansa, Yahudi yolculara uçuş izni vermediği gerekçesiyle 4 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.

Sivil Havacılık

Lufthansa Technik'in İrlanda'daki şirket grubu, 2023 yılında vergi öncesi kârını %42 artırarak 81,36 milyon dolar (74,28 milyon euro) seviyesine çıkardı....

Sivil Havacılık

Lufthansa Grubu Havayolları, İran, Irak ve Ürdün Hava Sahasını Kullanmayacak

Sivil Havacılık

Alman havayolu grubu Lufthansa, "Orta Doğu'daki mevcut durum" gerekçesiyle Beyrut ve Tel Aviv'e uçuşlarının iptal sürelerini uzattı.

Lufthansa’nın ITA Airways’i devralma süreci hızla yaklaşırken, eski Alitalia logosu ITA Airways markasıyla birlikte yeniden kullanılmaya başlanacak.

Lufthansa’nın alt markası Discover Airlines, Kasım ayından itibaren uçuşlarında yolcularına Pina Colada servisi sunacak.

Alman havacılık devi Lufthansa, Türkiye, Çin ve Körfez ülkelerinden havayolları şirketlerinin rekabet eşitsizliğine dikkat çekip, Avrupa Birliği'ndeki siyasetçileri görev çağırdı.

Austrian Airlines Denetim Kurulu'na yeni başkan atandı.

Almanya’nın ünlü Oktoberfest etkinliğiyle eş zamanlı olarak Lufthansa, geleneksel Trachten kıyafetli uçuş ekipleriyle hizmet vermeye başladı.

Lufthansa Grubu, Tel Aviv ve Tahran uçuşlarını askıya almaya devam ediyor.

Lufthansa Grubu havayolu şirketleri, Orta Doğu’daki artan güvenlik endişeleri nedeniyle Tel Aviv, Beyrut ve Tahran'a olan tüm uçuşlarını askıya aldığını...

Alman havayolu şirketi Lufthansa, ana merkezi olan Frankfurt Havalimanı'ndaki operasyonlarını düzenlemek amacıyla önemli bir değişikliğe gidiyor.