EasyJet, 60 yeni rota açacağını duyurdu. Bu yeni rotaların 33’ü, 11 farklı Birleşik Krallık havaalanından başlayacak. Yeni rotalar arasında, ilk kez kış sezonunda hizmet verecek olan ve Londra-Gatwick, Bristol ve Manchester'dan Tromsø (Norveç) uçuşları da yer alıyor. Ayrıca, Londra-Gatwick'ten Strazburg'a yıl boyu sürecek yeni bir uçuş hizmeti de başlatılacak.

Yeni Uçuşlar ve Başlangıç Tarihleri

Londra-Luton: 7 Kasım'dan itibaren Atina ve Basel'e uçuşlar başlayacak. Ayrıca, 11 Kasım'da Tunus'un Djerba kentine uçuşlar başlayacak.

Manchester: 12 Kasım'dan itibaren kış boyunca Akureyri (Kuzey İzlanda) uçuşları haftada iki kez, Salı ve Cumartesi günleri yapılacak. Londra-Gatwick'ten bu destinasyona geçen yıl başlayan iki haftalık bağlantı mevcut.

Londra-Gatwick: Strazburg (Fransa) uçuşları yıl boyunca sürecek.

Birmingham'dan Yeni Rotalar

EasyJet'in yeni merkezi Birmingham'da bu yıl zaten 16 yeni bağlantı başlatılmıştı. Şimdi ise beş yeni bağlantı daha duyuruldu:

Nepal'de son 3 yılda büyük 3 uçak kazası yaşandı! Nepal'de son 3 yılda büyük 3 uçak kazası yaşandı!

Prag ve Marakeş: 13 Kasım ve 1 Aralık'tan itibaren yıl boyu hizmet verecek.
Krakov: 15 Kasım'dan itibaren kış sezonu boyunca hizmet verecek.
Reykjavik: 3 Aralık'tan itibaren kış sezonu boyunca hizmet verecek.
Innsbruck: 15 Aralık'tan itibaren kış sezonu boyunca hizmet verecek.

Diğer Öne Çıkan Yeni Rotalar

Berlin, Innsbruck ve Cenevre: EasyJet'in duyurduğu yeni rotalar arasında, bu popüler destinasyonlara da uçuşlar yer alıyor. Bu, hem iş hem de turistik amaçlı seyahat eden yolcular için daha fazla seçenek sunuyor.

EasyJet CEO'su yaptığı açıklamada, "Bu genişleme, yolcularımıza daha fazla seyahat seçeneği sunma ve Avrupa'daki varlığımızı güçlendirme stratejimizin bir parçasıdır. Yeni destinasyonlarımız, hem tatil hem de iş seyahatleri için mükemmel fırsatlar sunuyor" dedi.

Bu yeni rotalar, EasyJet'in müşteri tabanını genişletme ve yolculara daha çeşitli seyahat seçenekleri sunma hedefini destekliyor. Havayolu şirketi, uygun fiyatlı ve sık uçuş seçenekleriyle Avrupa'nın dört bir yanına ulaşım sağlamaya devam ediyor.

Kaynak: AERONEWS24