Qatar Havayolları’na ait bir uçak Türkiye üzerinde seyrettiği sırada türbülansa girdi. Türbülans sırasında uçaktaki 12 kişinin yaralandığı bildirildi.

Qatar Havayolları’nın Doha'dan Dublin'e giden B787 tipi uçağında Türkiye üzerinde yaşanan türbülans nedeniyle ardından 6 yolcu ve 6 mürettebat yaralandı.

Katar'ın başkenti Doha'dan İrlanda'ya hareket eden Qatar Airways uçağının Türkiye üzerinden geçerken "türbülansa girmesi nedeniyle" 6'sı yolcu ve 6'sı mürettebat olmak üzere 12 kişinin yaralandığı açıklandı.  

Boeing 787 Dreamliner tipi uçakla yapılan QR017 sefer sayılı Qatar Airways uçuşu Pazar öğleden sonra saat 13.00 sularında Dublin Havaalanı'nda sonlandı ve uçak acil müdahale ekipleri tarafından karşılandı.

Dublin Havalimanı tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye üzerinden geçerken yaşanan türbülans sonrasında" 12 kişinin yaralandığının bildirilmesi üzerine tüm yolcuların uçaktan inmeden önce yaralanma durumunun değerlendirildiği belirtildi. Buna göre 8 yolcu hastaneye kaldırıldı.

DHL ve Google, uluslararası sürdürülebilir taşımacılık için iş birliği yapıyor DHL ve Google, uluslararası sürdürülebilir taşımacılık için iş birliği yapıyor

İrlanda ulusal yayıncısı RTE, havalimanına ulaşan yolcuların, yiyecek içecek servisi sırasında yaşanan olayın 20 saniyeden kısa sürdüğünü söylediğini aktardı.