United Airlines, uzun mesafeli uluslararası uçuşlarının premium kabinlerinde seyahat eden yolculara, Galler'in futbol takımı Wrexham AFC logolu konfor setleri sunacak. Birkaç yıl önce pek de olası görülmeyen bu hamle, United'ın Wrexham AFC ile olan sponsorluğunun bir parçası olarak gerçekleşiyor.

Konfor setlerinde göz maskesi, diş fırçası ve diş macunu gibi seyahat için gerekli malzemelerin yanı sıra Therabody cilt bakım ürünleri de bulunuyor. United Polaris müşterileri, 14 saat veya daha uzun süren uçuşlarda, takımın üniformalarını andıran pijamalar da alacaklar. Bu pijamalar, uzun kollu Wrexham kırmızı tişörtü ve gri tayttan oluşuyor.

United Wrexham1

United ve Wrexham AFC, konfor setleri ve pijamaları tasarlarken takımın armasından, formalarından ve genel görünümünden ilham aldılar. United’ın Uçak İçi Ürün Tasarımı Direktörü Peter Wolkowski, “Konfor setlerimizle her zaman müşterilerimize seyahat yolculuklarını daha konforlu hale getirecek ve uçuşlarının ötesinde keyifle kullanabilecekleri benzersiz hatıra ürünleri sunmayı hedefliyoruz. Wrexham’ın hikayesi son birkaç yılda belgelenmiş ve kutlanmış bir hikaye, bu yüzden şimdi United müşterilerine başka hiçbir yerde bulamayacakları takım logolu ürünler sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz,” dedi.

Wrexham AFC, Kuzey Galler'in Wrexham şehrinde yer almakta ve Birleşik Krallık'ın futbol ligi piramidinin dördüncü kademesi olan League Two'da mücadele etmektedir. 2024/25 sezonunda, art arda ikinci kez terfi ederek üçüncü kademede yer alan League One'da yarışacak. 1864 yılında kurulan takım, Galler'in en eski ve dünyanın üçüncü en eski profesyonel futbol kulübüdür.

United Wrexham

THY’nin kredi notu açıklandı THY’nin kredi notu açıklandı

Kulüp şu anda Hollywood yıldızları Rob McElhenney ve Ryan Reynolds'a ait. Yeni sahiplerin amacı, takımın büyümesini sağlamak ve Wrexham AFC'yi Premier League'de mücadele eden bir kulüp olarak konumlandırmak. Ayrıca, artan seyirci sayıları ve geliştirilmiş bir stadyum ile birlikte, Wrexham'daki geniş topluluğa olumlu bir katkı yapmak hedefleniyor. Kulübün başarı hikayesi, şu anda dijital platformlarda yayınlanan bir TV dizisiyle belgelendi.

AERONEWS24