Dallas’a gitmekte olan bir United Airlines uçağı, havalandıktan kısa bir süre sonra kokudan ve pislikten dolayı acil iniş yapmak zorunda kaldı. Sebep ise bir köpeğin uçağın first class koridorunda büyük bir “hediye” bırakmasıydı.

Uçuş, Houston’dan Seattle’a gitmekte olan Boeing 737 model bir uçakla gerçekleşti. Flightradar24’ten alınan verilere göre, uçak kalkıştan bir saatten kısa bir süre sonra Dallas’a geri döndü.

Reddit’te olayı anlatan bir yolcu, mürettebatın inişten sonra iki saatten fazla bir süre boyunca uçağın halısını temizlemeye çalıştığını fakat kokunun tam olarak gitmediğini söyledi. Yolcunun ifadesine göre, temizlik çalışmaları sırasında uçuş için planlanan yemek de bozuldu.

Seyahat acentaları yönetmeliğinde değişiklik yapıldı Seyahat acentaları yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

Köpeğin birinci sınıfta tuvaletin yanına dışkılaması, o bölgenin kullanılamaz hale gelmesine neden oldu. Bu durum, havayolunun evcil hayvan taşıma politikalarına yönelik eleştirileri tetikledi. Dış hat uçuşlarda uçak kabininde evcil hayvan bulundurulması yasakken, ABD içindeki uçuşlarda bazı şartlar göz önünde bulundurularak evcil hayvan kabul ediliyor.