Türk Hava Yolları global marka elçisi ve reklam yüzü Kerem Bursin Malaga Film Festivali'ne katıldı. 

Kerem Bursin, Malaga Film Festivali'ne katılmak üzere İspanya'ya gitti. Türk dizilerinin en çok yayınlandığı ülkelerden biri olması nedeniyle İspanya'da geniş bir hayran kitlesi bulunan Bursin, İspanyolların küresel şöhrete sahip oyuncusu Antonia Banderas ve sevgilisi Nicole Kimpel ile akşam yemeği yedi.

Kerem Bürsin, Malaga Film Festivali'ne katıldı. Global yüzü olduğu Türk Hava Yolları'nı da temsil eden Bürsin kırmızı halıda sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İspanya basınına röportaj veren oyuncu bu yılın kendisi için yoğun geçeceğini açıkladı.

Senaryosuna imza attığı Mavi Mağara filmi hakkında bilgi veren Bürsin "Birkaç hafta sonra yazmış olduğum bir filmin çekimine başlıyoruz. Yapımcılığını da yapıyorum oynayacağım da onun için heyecanlıyım. Güzel şeyler olacak diye umuyorum."dedi.

27. Malaga Film Festivali'nde onur konuğu olarak ağırlanan Kerem Bürsin, global marka elçisi ve reklam yüzü olduğu Türk Hava Yolları ve Vanity Fair İspanya dergisinin organizasyonu ile düzenlenen kapanış partisine de katıldı.

Kerem B

AERONEWS24

TÜRKİYE'NİN EN AKTİF, TARAFSIZ VE DOĞRU HAVACILIK HABERLERİ