Türk Hava Yolları (THY) yeni açtığı Denver hattı için özel bir kampanya başlattı.

Türk Hava Yolları, Amerika'daki rotalarına heyecan verici bir ek yaparak Denver'ı uçuş ağına dahil ediyor. Bu hamle şirketin Amerika'daki varlığını daha da güçlendirecek.

11 Haziran'da başlayacak seferler için Türk Hava Yolları bir kampanya başlattı.

29 Nisan'a kadar alınacak 11 Haziran 2024 – 20 Temmuz 2024 tarihleri arasındaki seferler için özel fiyatlar sunan Türk Hava Yolları, kampanyaya ilişkin detayları paylaştı.

Kampanya Detayları

Denver uçuşlarımız ayrıcalıklı fiyatlarla başlıyor!
Yeni rotamız; Amerika Birleşik Devletleri’nin en popüler şehirlerinden olan Denver! 11 Haziran 2024 tarihinde başlayacak olan uçuşlarımız için Denver çıkışlı veya varışlı uçak biletinizi 04 Nisan-29 Nisan 2024 tarihleri arasında alın, Türk Hava Yolları’nın sunduğu özel fırsatlar ve yüksek standartla seyahat edin.

Thy Kampanya Detay

Kural ve koşullar
Kampanya 04 Nisan – 29 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihleri 11 Haziran 2024– 20 Temmuz 2024 tarihleri arasında olan biletler için geçerlidir.
Kampanya gidiş dönüş Economy Class uçuşlarda geçerlidir.
Değişiklik durumunda ücret sınıfı kuralları geçerlidir. Ödeme yapılması gerekirse, ödeme tutarı ucuş durumuna göre değişiklik gösterebilir. Kampanya kapsamında alınan biletlerde iade ve iptale izin verilmez.
Gidilecek destinasyonda en azından bir Pazar günü geçirilmelidir.
İstanbul çıkışlı veya varışlı uçuşlarda maksimum kalış süresi 3 aydır.
Denver çıkışlı, varış noktası Türkiye dışında olan uçuşlarda ise maksimum kalış süresi 4 aydır.
Kampanya kapsamında sunulan ücrete havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve akaryakıt harçları dahildir.
Kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Türk Hava Yolları codeshare seferlerde, Star Alliance partner hava yolları uçuşlarında ve AJet uçuşlarında geçerli değildir.
Türk Hava Yolları herhangi bir kural ihlali tespit edilmesi durumunda ilgililer hakkında hukuki işlem başlatma hakkını saklı tutar.
Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Havalimanı tünelinde feci kaza! Havalimanı tünelinde feci kaza!

AERONEWS24