Türk Hava Yolları, İstanbul'dan Kolombo'ya olan uçuşlarını artırıyor.

Türk Hava Yolları, İstanbul-Kolombo arasında haftalık altıncı uçuşunun eklenmesiyle uçuş hizmetlerinde önemli bir artış olacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları, 14 Mayıs 2024 tarihinden itibaren İstanbul'dan Kolombo'ya haftalık uçuşlarını artırarak yolculara seyahat planlarında daha fazla esneklik ve kolaylık sunacak.

Bu stratejik karar, Türk Hava Yolları'nın iki destinasyon arasında artan yolcu sayısına cevap vereceği gibi İstanbul bağlantılı uçuşları da olumlu yönde etkileyecek.

Kolombo hattında kullanılan geniş gövdeli uçaklarda hem tam düz yataklı business kabininde hem de ekonomi kabininde kusursuz bir seyahat deneyimi sunuluyor. 

Srı Lanka 1

Türk Hava Yolları Sri Lanka/Maldivler Ülke Müdürü Fatih Bozkurt yaptığı açıklamada Sri Lanka’nın Türk Hava Yolları için Güney Asya’da ki önemine vurgu yaptı.

Bozkurt ayrıca THY’nin sefer artışlarıyla yolculara daha fazla bağlantılı uçuş imkanı sunacaklarını belirtti.

Türk Hava Yolları uzun bir süre Maldivler aktarmalı olarak gerçekleştirdiği Sri Lanka uçuşlarını 30 Ekim 2023’ten itibaren haftalık 4 seferle direkt olarak gerçekleştirmeye başlamıştı. 

HAFTALIK 7 SEFER GERÇEKLEŞTİRİLECEK

THY Sri Lanka uçuşlarındaki frekans artışlarına devam edecek. 1 Nisan tarihinden itibaren haftalık 5 uçuş, 14 Mayıs'tan itibaren ise 6 uçuş gerçekleştirecek Türk Hava Yolları, 26 Ekim'den itibaren haftanın her günü Sri Lanka'ya karşılıklı uçuş gerçekleştirecek.

Sri Lanka Wall

AERONEWS24

TÜRKİYE'NİN EN AKTİF, TARAFSIZ VE DOĞRU HAVACILIK HABERLERİ