19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları kapsamında düzenlenen “Uçan Gençlik Etkinliği”nde, başta Sivrihisar’daki okullar olmak üzere, Eskişehir ve çevre okullardaki lise ve ortaokul öğrencileri uçurulacak. Gençleri gökyüzü ile buluşturmayı amaçlayan “Uçan Gençlik Etkinliği” tüm gençlere açık ve ücretsiz!

Sivrihisar Havacılık Merkezi, Necati Artan Tesisleri'nde 19 Mayıs Pazar günü saat 11:00'de "Uçan Gençlik Etkinliği" düzenliyor. Etkinlikte ücretsiz uçuşlar, Semin Öztürk Şener Akrobasi Gösterisi ve Türkiye'nin İlk Uçan Müzesi M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesi ziyareti gibi birçok aktivite yer alacak.

Gençler Gökyüzü ile Buluşturulacak

Sivrihisar Havacılık Merkezi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için "Uçan Gençlik Etkinliği" düzenliyor. Bu etkinlik kapsamında Eskişehir ve çevre illerdeki lise ve ortaokul öğrencileri ücretsiz olarak uçuş deneyimi yaşayacak. Hava durumuna göre gerçekleşecek uçuşlarda gençler, gökyüzünde olmanın keyfini yaşayacak ve havacılık tutkusunu keşfedecekler.

Ethiopian Airlines'ın uçuşları durduruluyor! Ethiopian Airlines'ın uçuşları durduruluyor!

Semin Öztürk Şener Akrobasi Gösterisi ile Heyecan Dorukta!

Türkiye'nin İlk Kadın Profesyonel Akrobasi Pilotu Semin Öztürk Şener, bu anlamlı günde "Yeni Menekşe" ile birlikte muhteşem bir akrobasi gösterisi sunarak izleyicileri büyüleyecek. Atatürk'ün izinde güçlü bir Türk Kadını olan Semin Öztürk Şener, başarılarıyla gençlere ilham kaynağı olacak.

Türkiye'nin İlk Uçan Müzesi'nde Tarihe Yolculuk!

Sivrihisar Havacılık Merkezi'nde bulunan "M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesi" ülkemizdeki ilk uçan müze olma özelliğine sahip! Müzede envanterindeki hava taşıtlarının neredeyse tamamı uçar vaziyette korunuyor ve yıllık programlarla uçuşlar yapılıyor. Bu özel günde, arzu edenler Türkiye'nin İlk Uçan Müzesi "M.S.Ö Hava ve Uzay Müzesi"ni gezerek havacılık tarihimize bir yolculuk yapabilir.

Ücretsiz Uçuş, Heyecan ve Eğlence Sizleri Bekliyor!

Sivrihisar'da 19 Mayıs'ı unutulmaz bir deneyime dönüştürmek için "Uçan Gençlik Etkinliği'ne katılabilirsiniz. Ücretsiz uçuşlar, nefes kesen akrobasi gösterisi ve müze ziyareti ile dolu bir gün sizleri bekliyor.