Yurtdışı çıkış harç harcından muaf tutulacaklar belli oldu Yurtdışı çıkış harç harcından muaf tutulacaklar belli oldu

Keyvan Havacılık, Avusturya merkezli yazılım geliştirme şirketi FSS Flight Planning ile yeni bir ortaklık kurdu. Bu işbirliği kapsamında, Keyvan Havacılık, FSS Flight Planner için gerekli olan havacılık ve navigasyon veritabanını sağlayacak.

2013 yılında kurulan FSS Flight Planning, deneyimli uçuş harekat uzmanları, havayolu pilotları ve IT uzmanlarından oluşan bir ekip ile hizmet veriyor. Şirketin geliştirdiği FSS Flight Planner, havayolu verimliliğini artırmak ve uçuş sevk departmanlarını desteklemek amacıyla gerçek zamanlı hava durumu, navigasyon ve performans verilerini kullanarak optimal rotalar oluşturuyor. FSS Flight Planner, CO² emisyonlarını azaltma ve rekabetçi maliyetler sunma odaklı çalışarak, kullanıcı dostu bir çözüm sunuyor.

Bu stratejik ortaklık, havayolu şirketlerinin operasyonel verimliliğini artırmayı ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarını desteklemeyi amaçlıyor. Keyvan Havacılık ve FSS Flight Planning, havacılık sektöründeki yenilikçi çözümleriyle müşterilerine daha iyi hizmet sunmayı hedefliyor.

Kaynak: AERONEWS24