Orman Genel Müdürlüğü pilot alımı yapacak Orman Genel Müdürlüğü pilot alımı yapacak

Eskişehir Teknik Üniversitesi Sivil Havacılık Kulübü tarafından düzenlenecek olan “Havacılık Zirvesi’24” etkinliği 18 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’da Eskişehir Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda gerçekleştirilecek. 

Etkinliğe sektörde farklı alanlarda çalışan kişiler, konuşmacı olarak katılım gösterecek. 7’den 70’e herkese hitap edecek etkinlikte; birçok farklı firma ve dernek öğrenciler ile bir araya gelecek. 

Bu firma ve dernekler arasında; TATCA- Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği, AFA-Atlantik Uçuş Akademisi, PİLVAK-Pilotlar Vakfı, SunExpress ve Sarp Havacılık yer alıyor.

Eskişehir Teknik Üniversitesi bünyesinde kurulan ilk öğrenci topluluğu olan Sivil Havacılık Kulübü 2018 yılından beri faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Sektördeki yer edinmiş kişileri ağırlayan kulüp; her yaptığı etkinlikte bir önceki düzenledikleri etkinlikten daha iyisini yapmayı başarıyor. Etkinlik fuaye alanlarında birçok firmayı ile iş birliği yapıp, etkinliğe katılan katılımcılarını ve konuklarını en güzel şekilde ağırlıyorlar. 

2023-2024 Akademik yılının son etkinliği olan HAVACILIK ZİRVESİ’24 etkinliğinde de  “İstikbal Göklerdedir” bilinci ile bir araya gelen topluluk, bu amaç doğrultusunda havacılığı gerek üniversite gençliğine gerek havacılık sektörüne gönül veren kitlelere sevdirmeyi, onlara öğrenme ve tanıma fırsatını sunmaya devam ediyor.