Havalimanında bomba alarmı Havalimanında bomba alarmı

Dubai merkezli hava yolu şirketi Emirates, Dubai Uluslararası Havalimanı'ndan (DXB) gerçekleştirilecek uçuşlar için check-in işlemlerine yeniden başladı.

Dubai'de yaşanan sağanak yağışların ardından hayat normale dönemeye başladı. Dubai merkezli Emirates Hava Yolları, Dubai çıkışlı seferlerini 18 Nisan gece yarısına kadar askıya aldığını duyurmuştu. Emirates'in X'teki (eski adıyla Twitter) son gönderisinde, check-in işlemlerinin  başladığını ancak yolcularından havaalanı sıkışık olmaya devam ettiğinden, yalnızca onaylanmış bir uçuş rezervasyonu varsa, havaalanına gitmelerini istedi.
 
Gönderide, uçuş iptallerinden etkilenen müşterilerin rezervasyon acenteleriyle iletişime geçmeleri, bize DM göndermeleri veya yeniden rezervasyon için https://emirat.es/support ziyaret etmeleri gerektiği belirtildi.
 
Gelen ve giden uçuşlarda hala gecikmeler olabileceğini belirtildi. Bu sebeple lütfen https://emirat.es/flightstatus'daki en son uçuş durumlarını kontrol edin.
 
Şirket yaptığı açıklamada "Emirates, kötü hava ve yol koşulları nedeniyle seyahat planlarında gecikmeler ve aksamalar yaşayan müşterilerimizden en içten özürlerimizi sunuyoruz" ifadelerine yer verildi.