Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin turizm potansiyelini daha geniş bir kitleye tanıtmak amacıyla Cyprus Royal Turizm ve SunExpress Havayolları iş birliğiyle Alman tur operatörlerine yönelik özel bir etkinlik düzenleniyor. KKTC merkezli turizm şirketi Cyprus Royal Turizm, Avrupa pazarında KKTC'yi daha bilinir hale getirme hedefi doğrultusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

5 Mayıs Pazar günü Ercan Uluslararası Havalimanı'na gelen 35 Alman tur operatörü temsilcisi, adaya yönelik bilgilendirme gezilerine başladı. Bu özel organizasyon kapsamında, misafirler KKTC'nin eşsiz tarihi ve turistik güzelliklerini, yerel lezzetlerini ve çeşitli aktivitelerini deneyimleme fırsatı bulacaklar. Aynı zamanda, adanın önde gelen otellerini, sahillerini ve turizm olanaklarını yerinde inceleme imkanı da sunulacak.

Geziyi düzenleyen Cyprus Royal Turizm yetkilisi Gültekin Yalaz, KKTC'nin turizm potansiyelini geliştirmek için etkili tanıtım ve iletişim stratejilerinin önemine vurgu yaptı. Bu tür etkinliklerin, KKTC'nin Almanya pazarında daha güçlü bir konuma ulaşması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Beş havalimanında aletli yaklaşmalar durdurdu! Beş havalimanında aletli yaklaşmalar durdurdu!

Gezi programı kapsamında, Mayıs ayı boyunca 40 kişilik bir tur operatörü grubunun daha KKTC'yi ziyaret etmesi planlanıyor. Bu etkinlikler, Kuzey Kıbrıs'ın turizm potansiyelini artırmak ve uluslararası turizm pazarında daha görünür hale getirmek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.