Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli iştiraki AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik çekici bir kampanya başlattı.

1 - 4 Mayıs tarihleri ​​arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, %40 indirimle alınacak yurt dışı biletleri ile 6 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında seyahat imkanı sunulacak.

Seyahat acentaları yönetmeliğinde değişiklik yapıldı Seyahat acentaları yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

Kampanya duyurusunda şu ifadeler yer alıyor:

"Yurt dışına ailenizle %40 indirimli uçun! 1 - 4 Mayıs tarihleri arasında yurt dışı biletinizi %40 indirimli alın (vergiler ve harçlar hariç), 6 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında ailenizle unutulmaz anılar biriktirin. AJet ile %40 aile indirimli uçmanın tam zamanı! Ailenizle birlikte unutulmaz anılar biriktireceğiniz, Türkiye’den yurt dışına ve yurt dışından Türkiye’ye seyahatler AJet ile %40 indirimle!"

Kampanya kapsamında alınacak biletler için geçerli olan tarih aralığı 1 - 4 Mayıs 2024 iken, seyahat edilebilecek tarih aralığı ise 6 Mayıs - 30 Haziran 2024 olarak belirlendi. Kampanya, Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) çıkışlı yurt dışı varışlı ve yurt dışı çıkışlı Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) varışlı gidiş-dönüş veya tek yönlü, direkt veya yurt içi aktarmalı uçuşları kapsıyor.

Ayrıca, kampanya kapsamında belirtilen tarihlerde alınacak biletlerde iptal, iade ve değişiklik işlemlerinde orijinal bilet kuralları geçerli olacak. Kampanya, AJet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacak ve diğer indirimlerle birleştirilemeyecek.

AJet, bu kampanya ile ilgili kural ve koşulları, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme ve teklifi iptal etme hakkını saklı tutmaktadır. Ayrıca, kurallara aykırı durumlara karşı yasal işlem yapma hakkını da saklı tutmaktadır.