DHL, yeni bir uçak bakım tesisi kuruyor DHL, yeni bir uçak bakım tesisi kuruyor

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof.Dr.Ahmet Bolat 19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Prof.Dr.Ahmet Bolat yayınladığu mesajda; "19 Mayıs, büyük sıkıntı ve yoksunluklara rağmen bağımsızlığından asla vazgeçmeyen, azimle direnen bir milletin topyekûn bir ordu haline gelerek başlattığı Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımıdır. 19 Mayıs 1919'da Samsun'da başlayan bağımsızlık mücadelemiz, milletimizin birlik ve beraberliğinden aldığı güçle hiçbir engel tanımayacağını ortaya koymuştur.
 
İstiklal mücadelesinin başlangıcını simgeleyen 19 Mayıs’ın aynı zamanda Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, gençlerimize duyulan güvenin ve onlara düşen büyük sorumluluğun da en büyük göstergesidir. Bu değerli emaneti korumak ve gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak ortak görev ve sorumluluğumuzdur. Bizler de Türk Hava Yolları ailesi olarak gelecek nesillere bırakacağımız daha yaşanabilir bir dünya için çalışmaya ve bayrağımızı göklerde dalgalandırmaya devam edeceğiz.

 
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, tüm gençlerimizin bayramını kutluyorum. "  ifadelerine yer verdi.