PROF.DR. AHMET BOLAT  ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof.Dr. Ahmet Bolat, çalışanları ile bir araya gelmeye, beraber iftar yaparak, şirketin hedefleri ve zirve yolundaki hedeflere ulaşmak için gereken sorumluluklar hakkında konuştu.

Prof.Dr.Ahmet Bolatı'ın bu tutumu, rekabetin giderek arttığı bir ortamda, çalışanların motivasyonunun yüksek tutulması, sürdürülebilir büyüme hedeflerine ulaşmasında kritik bir rol oynuyor.

Dünyanın 6 kıtasında en çok ülkeye uçan Türk Hava Yolları zirveye oynarken, şirket içindeki motivasyonun ve birlik ruhunun yüksek tutulması, THY'nin sektördeki yerini daha da sağlamlaştırmak adına kritik bir öneme sahip.

Tss 3

Prof.Dr. Ahmet BOLAT iftar sonrası şu ifadelere yer verdi;

"Mübarek Ramazan ayını hep birlikte geçirmeye, Türk Hava Yolları ailesi fertleriyle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu akşam da Teknik, TGS ve TSS'de görev yapan arkadaşlarımızla bir araya gelerek iftar yaptık, kendileriyle markamızın hedefleri ve bu hedeflere ulaşmak için tüm iştiraklerimizle birlikte her birimizin üzerine düşen sorumlulukları konuştuk.

Ailemizin her bir ferdine markamıza ve ülkemize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Milli Bayrak Taşıyıcı ve Türkiye'nin en değerli markası olarak ülkemizi dünyanın dört bir yanında gururla ve başarıyla temsil etmeye devam edecek, hep birlikte çok daha büyük başarılara imza atacağız."

Tss 5Tss 1Tss 4

AERONEWS24