KKTC'den Trabzon'a uçak seferleri başlıyor KKTC'den Trabzon'a uçak seferleri başlıyor

7 Days Sigorta tarafından hayata geçirilen "FIT TO FLY Hayat Sigortası" ile uçuş ekipleri gelir kayıplarını güvence altına alıyor.

Havacılık sektöründe devrim niteliğinde bir adım atıldı! FIT TO FLY Hayat Sigortası, gelir kaybınızı güvence altına alırken primlerinizin de cebinize kalmasını sağlıyor.

Bu yenilikçi sigorta ürünü, sevdiklerinizle birlikte bugününüze ve yarınlarınıza finansal koruma sağlıyor. Kalıcı gelir kaybı, geçici gelir kaybı ve vefat teminatı gibi risklere karşı koruma sağlarken, sigorta süresi boyunca ödediğiniz primlerin tamamını size geri iade ediyor.

ÖDENEN PRİMLERİNİZ BOŞA GİTMESİN

FIT TO FLY Hayat Sigortası'nı tercih etmenin nedenleri arasında, sigorta süresi boyunca ödenen primlerin boşa gitmesini engelleme, kalıcı ve geçici gelir kaybına karşı koruma, yaşam kaybı teminatı ile uçuşlarınızı güvence altına alma gibi avantajlar bulunuyor.

Bu sigorta ürünü, pilotlar için özellikle önem taşıyor. Yaşam Kaybı Teminatı ile tüm uçuşlarınızı güvence altına alırken, aynı zamanda sevdiklerinizin geleceğini finansal güvence altına alıyorsunuz.

VERGİ AVANTAJI SAĞLANIYOR

Ayrıca, ödediğiniz primleri yasal limitler çerçevesinde, her sene vergiye tabi olan gelirinizden indirerek %15 ile %40 arasında değişen avantajlara sahip olabilirsiniz. Söz konusu avantajların yasal çerçevesi 193 sayılı Gelir Vergisi Kanunu’nun 63. maddesi ve 89. Maddelerinde açıklanmaktadır. Yaşam Kaybı Teminat VİV kurallarına tabidir.

FIT TO FLY Hayat Sigortası, güvenle geleceğe adım atmanızı sağlayacak bir sigorta çözümü olarak dikkat çekiyor.